Koivu -maljakko, pieni

69,00 sis. ALV

Koivu-maljakko.
Kaunis ja yksinkertainen Koivu-maljakko sopii kotiin kuin kotiin. Laita siihen lempikukkasiasi tai koivunoksia, muita luonnonkasveja tai laita siihen vaikka ruukkuyrtti! Ihana monikäyttöinen maljakko. Jokainen yksilö on oma uniikki kappaleensa.

Kuvaus

Koivu on Suomen kansallispuu ja koivumetsä kansallismetsämme. Jotkut tarinat kertovat koivun olleen entisajan suomalaisille pyhä puu, jonka juuret ovat tukevasti maan sisässä, menneessä ajassa, samaan aikaan kun oksisto kurottaa ylös, tulevaisuuteen.
Näistä aatoksista on saanut inspiraationsa Bjarmian Koivu-maljakko, jonka mukana palanen kansallismetsää pääsee osaksi sisustusta. “Koivu” on valmistettu mustasta savesta, johon kaarna ja tekstuuri maalattu käsin. Jokainen “Koivu” on oma uniikki yksilönsä, juuri kuten luonnossakin. Koivut on valmistettu dreijaamalla Bjarmiassa, Kuusamossa, Suomessa.

Koivu-maljakoita on eri sävyisiä – osa tummempia, osa vaaleampia. ”Pahkojen”, määrä on jokaisessa maljakossa eri. Myös korkeus ja leveys vaihtelevat hieman. Vetoisuus n. 4dl, korkeus n. 13cm, suuaukon halkaisija n. 7,5cm.

Koivu-maljakko pieni, suora

 

Koivumaljakko pieni, pahkat