Yrityslahjat

Yksilöllinen ja ajatuksella hankittu yrityslahja on upea muisto yrityksestäsi. Meiltä saat yrityksesi brändiä tukevat, budjettiisi sopivat muistolahjat laadukkaista tuotteistamme koottuna. Voimme toteuttaa suuret yrityslahjaerät tai räätälöidä ja paketoida nopeasti lahjan tai lahjat vaikka saman päivän tilausuuteen! Oman tuotantomme lisäksi valikoimistamme löytyy monen kädentaitajan töitä, sekä upeat suomalaiset design-merkit, kuten Marimekko ja Aarikka.

Asiakkaitamme ovat sekä pienet että suuret yritykset ja yhteisöt. Palvelemme samalla innolla sekä yksinyrittäjää, pienyrittäjää, suuryritystä kuin pörssiyhtiötäkin. Tärkeintä on, että sidosryhmänne saa sopivan, juuri teidän yrityksestänne oikealla tavalla muistuttavan lahjan. Paketit räätälöimme tarpeisiinne, voimme pakata kartonkipakkauksiin, sellofaaniin tai vaikkapa vain nauhalla sitoen, muovittomasti ja ympäristöä säästäen. Joskus on hieno ojentaa maljakko, jossa on kukat valmiina. Voimme hankkia kukkakimpun maljakkoon valmiiksi.

Soita 040 7249577/Kaisa Valkama-Kettunen ja huolehdimme lahjoista puolestasi! Halutessasi voit lähestyä meitä myös sähköpostitse tästä linkistä.