Tuotteet

Bjarmia-keramiikka valmistetaan Kuusamossa käsityönä. Jokainen esine on oma yksilönsä, sillä kaikki kuviointi ja lasitus tehdään yksilöllisesti jokaiseen esineeseen.

Kaikki esineemme ovat konepesun, uunin sekämikroaaltouunin kestäviä. Kaikki esineemme ovat elintarvikkeille soveltuvia.

Inspiraatiomme tuotteisiimme tulee pohjoisen karun kauniista luonnosta sekä myös maamme ja keramiikan historiasta. Kaikki esineemme ovat kuitenkin nykypäivän käyttöön ja tarpeisiin  suunniteltuja, yhdistäen keramiikkataiteen sekä käyttökeramiikan elementtejä – joko modernilla tai perinteisellä ”tvistillä”.

bjarmia villiruokatuotteet

Bjarmia-villiruokatuoteperhe syntyi halusta tarjota asiakkaillemme mahdollisuus nauttia suomalaisia luonnonherkkuja astioistamme.  Tuoteperheeseen kuuluvat kuohujuomat, hillot, vaahtokarkit, kuusenkerkkä-siirappi sekä valikoima käsinpoimittuja luonnonyrttejä. Kaikki ilman keinotekoisia maku- tai väriaineita! MM. lakka- ja mustikkahillomme marjapitoisuus on 80%!

Verkkokauppamme uudistuu vuoden 2020 aikana. Tällä välin tuotetiedustelut sähköpostitse Kaisalle tästä linkistä. Toimitamme kaikkia tuotteitamme postitse ympäri maailman.